21 december 14:45 uur   

Waalkidsparty

26 oktober WAALKIDS PARTY in De Klif

Een gratis middag voor alle kinderen uit de wijk die het leuk vinden om te sporten, spelletjes te doen, te knutselen en nog veel meer! Dat wil jij toch niet missen?! Kom ook, je bent meer dan welkom!

 

De Waalkids Party wordt georganiseerd door een enthousiaste groep mensen die samen een buurtcomité vormen bestaande uit betrokkenen van Hart van Noord (interkerkelijke geloofsgemeenschap in de wijk), andere wijkbewoners en studenten van NSN. Midden in de wijk, in het voorzieningenhart De Klif zullen we met alle kinderen die komen er een groot feest van maken. Een gezellige en sportieve kindermiddag waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

 

Elk kind is waardevol en een kanjer geloven wij. We willen kinderen lekker speels laten ontdekken waar ze goed in zijn en wat hun talenten zijn. Dat ze mogen geloven in zichzelf en respectvol en liefdevol met andere kinderen om leren gaan. Wij geloven in persoonlijke aandacht en vertrouwen in uw kind. En het is gewoon hartstikke gezellig om met de kinderen een middag vol plezier te hebben.

 

Het is dus voor alle kinderen van de basisschool die zin en tijd hebben om te komen. Kom jij ook? Neem gezellig je vriendje of buurjongetje of meisje mee. Ouders die willen helpen zijn altijd welkom, of drink gezellige in de kantine een drankje of haal ze na afloop op.

 

Wanneer en hoe laat? 26 OKT – 23 NOV – 21 DEC staan de volgende Waalkids Party’s gepland.

We verwachten de kinderen om 14:45u in De Klif. Zorg dat je op tijd bent zodat we echt om 15:00 uur kunnen beginnen. Het duurt tot 17:00u. Neem sportkleren en gymschoenen mee!

Tot bij de Waalkids Party!

Voor meer informatie kijk op of bel Randy Karssemakers 0626774275