17 juni 20:30 uur    € 12,50

Wijkfeest Noord-Alive and Kicking

Hét wijkfeest voor Nijmegen Noord!

Zaterdag 17 juni 2017: Tijd voor het wijkfeest van de Waalsprong! Een uniek feest speciaal voor alle inwoners van Nijmegen Noord, Oosterhout en Lent. Geen parkeerproblemen, geen dure taxirit naar huis , maar een geweldig feest dicht bij jou in de wijk! In samenwerking met 024 events ( bekend van o.a. de 4-daagsefeesten en ‘Thirty Dancing’ ), verandert de Klif in Nijmegen Noord deze avond tot een heus danspaleis.

Een top DJ draait vanaf 20.30 uur de beste hits van toen en nu! De swingende jaren 70, typisch 80, de roerende jaren 90 en de herkenbare hits van de zero’s; met welke dancemoves ga jij jouw buurtgenoten versteld laten staan? Een welkomstdrankje, het beste geluid, juiste lichtshow en mooie aankleding zorgen voor een gezellige avond uit. ‘Put on your dancing shoes’ en koop nu die tickets voor het wijkfeest van het jaar! De kaarten à €12,50 ( inclusief welkomstdrankje en hapje) voor ‘Alive and Kicking’ zijn vanaf 15 maart te koop bij de Klif in Nijmegen of online op 

Like ook de Facebook- pagina van ‘Wijkfeest Nijmegen- Noord’ om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over het feest. Kaarten:

https://login.oticket.nl/Order/c4d60cfd841a42cea6ee/